E-mail: vinco@goodsoundproof.com
Telefoon: +86-13798390364

Glasvezel Mat

Shenzhen Vinco geluidsisolatie materialen Co., Ltd is een van de beste glasvezel mat fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij groothandel onze aangepaste glasvezel mat gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, en ook van harte welkom om de prijs te controleren met ons. Centrifugale glaswoldeken Productintroductie: Centrifugaal ...

Aanvraag sturen

Shenzhen Vinco geluidsisolatie materialen Co., Ltd is een van de beste glasvezel mat fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij groothandel onze aangepaste glasvezel mat gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, en ook van harte welkom om de prijs te controleren met ons.

Centrifugale glaswoldeken

Product Introductie:

Centrifugaalglaswol is draadmateriaal uit de gesmolten toestand van glaswol, met wet centrifugaalinjectie en fibrosis-spuiten, thermohardende hars en vervolgens door de thermische uithardingsverwerking, om producten voor meervoudig gebruik te zijn.

Het heeft de vuurvaste, geen giftige, corrosieweerstand, licht in gewicht, lage coëfficiënt van thermische geleidbaarheid, goede chemische stabiliteit en lage vochtopname, goede hydrofobe, en vele andere voordelen, het is universeel bekend als het superieure materiaal voor warmte behoud, warmte-isolatie, geluid absorberende, en is op grote schaal gebruikt.

Het bord, vilt, buis product maken van de centrifugale glaswol, heeft veel gebruikt in de bouw, chemische industrie, elektronica, elektrische energie, metallurgie, energie, transport en andere gebieden voor warmte behoud en warmte-isolatie, geluidsabsorptie, ruisonderdrukking, de effect is significant.

Pas gevallen toe:

Warmte-isolatie van staalconstructie

Kanaalisolatie en geluidsisolatie

Pijp thermische isolatie

4.bouw muurisolatie

5.indoor geluidsisolatie

6. De trein rijt isolatie

Specificatie centrifugale glaswol deken:

Artikel

Lengte (mm)

breedte (mm)

Dikte (mm)

Dichtheid (kg | m3)

Glaswol bord

1200-2200

600-1200

20-100

24-96

Glazen wollen deken

11000,20000

1200

25-150

12,16,20,24,32,40,48

Glazen wollen buis

1000

15-400

20-100

45-90

Hot Tags: glasvezel mat China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, beste, prijs, VK, glasvezel gehakte strengmat, glasvezelmat
Verwante producten
Laat bericht achter
Uw privacy is belangrijk voor ons - we nooit verkopen of uw informatie delen.