E-mail: vinco@goodsoundproof.com
Telefoon: +86-13798390364

Schuifvouwscheidingen

Shenzhen Vinco geluidsisolatie materialen Co., Ltd is een van de beste glijdende vouwwanden fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij groothandel onze aangepaste glijdende vouwwanden gemaakt in het VK, en ook van harte welkom om de prijs te controleren met ons. vouwtype kantoorpartitie Product ...

Aanvraag sturen

Shenzhen Vinco geluidsisolatie materialen Co., Ltd is een van de beste glijdende vouwwanden fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij groothandel onze aangepaste glijdende vouwwanden gemaakt in het VK, en ook van harte welkom om de prijs te controleren met ons.

vouwtype kantoorpartitie

Productoverzicht:

De opklapbare kantoorpartities van het vouwtype worden ook de scheidingswand, scheidingswanden, activiteitenpanelen, activiteitenschermen, verplaatsbaar scherm en verplaatsbare geluidsisolatiewand genoemd. Het kan industriële productie zijn, eenvoudig te installeren en opnieuw te gebruiken, met de geluiddichte, brandpreventie, milieu bescherming en andere functies.

Gedetailleerde informatie:

Naam

Type kantoorpartitie van het type


Basismateriaal

MDF, aluminium, akoestisch materiaal

Af hebben

Stof (kan worden gemaakt als uw vraag))

Dikte

80mm

Coëfficiënt

46dB

Breedte

800-1200mm (kan binnen beperkt worden aangepast)

Hoogte

2000-4500mm (kan worden aangepast)

vuurvast

Klasse A, eerste klasse

Milieu

E1

Inpakken

Gebruik de doos of houten pallet

De hoge en de dikte, breed, ook de afwerking kan worden aangepast als uw vraag binnen de beperkte

De productclassificatie:

Opvouwbaar gemonteerd type:

De activiteit kan worden geïnstalleerd en verpakt volgens uw gebruik. het is samengesteld uit een lichtgewicht scheidingspaneel dat hetzelfde is als het plafond van de kamer of alleen het deel van de kamer dat hoog is. het dikke is 6 tot 12 cm en breed is 60 tot 120 cm, het frame is gemaakt van hout of dunwandige metalen profielen, dubbelzijdige stickers zijn multiplex, houtvezelplaat of gipsplaat.

Push type:

Dit type scheidingswand kan langs de baan worden geschoven .it Samengesteld door de verschillende glijdende scheidingswand waarvan de breedte in het algemeen 60 tot 120 cm is., Hoogte kan naar wens worden gemaakt.

Vouwtype:

Dit vouwtype activiteitspartitie samengesteld door scheidingsbord. Er zijn brede en smalle types. De raad van breed type is zelfde als de raad van duwtype. Elk de hogere raad die een vastgestelde veranderingsrichtingspoelie gebruikt die op een spoor, met een scharnier wordt opgezet het raam verbinden, het kan opklappen en in het opbergvak worden geschoven als je het niet nodig hebt.

Hangende soort:

Hang de scheidingsplaat in de bovenste ruimte van de kamer, deze kan omhoog en omlaag vallen stel de motor in en kan bewegen. De ruimte kan volledig worden ingesloten, ook gedeeltelijk worden gescheiden. Deze partitie werd gebruikt voor geheime tentoonstellingshal, auditorium en polyvalente zaal en andere gebouwen, ook voor het opnemen van het kantoor om het volume aan te passen, en voor het theaterproscenium als een vuurgordijn.

Hot Tags: glijdende vouwwanden China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, beste, prijs, VK, opvouwbare kantoorpartities
Verwante producten
Laat bericht achter
Uw privacy is belangrijk voor ons - we nooit verkopen of uw informatie delen.